Efectuați testele de screening la timp! Controlul ecografic al sânului vă poate salva viața!

Statisticile arată că la fiecare 3 minute, pe glob, o femeie este diagnosticată cu cancer de sân.

În România, în anul 2012, 6.000 de femei au fost diagnosticate cu acest tip de cancer. Conform datelor Institutului Național de Statistică, 90% dintre acestea au aflat despre boală într-o formă avansată, ceea ce scade dramatic șansele de supraviețuire.

Ecografia mamară, o metodă non-invazivă de investigaţie a glandei mamare, este metoda ce se poate utiliza ca examen de screening pentru prevenirea apariției și dezvoltării cancerului de sân.

Aceasta se poate practica la orice vârstă, fiind prima alegere înainte de 30-35 ani, datorită densităţii crescute a ţesutului mamar, dar şi după această vârstă, atunci când predomină ţesutul adipos.

Aceasta este indicată ca screening persoanelor cu antecedente de cancer mamar în familie, în cazul sesizării unor anomalii palpabile clinic, anomalii mamografice, pentru diagnosticul carcinomului mamar, fibroză mamară și abcese.

La Omnia Medical Center, ecografia mamară bilaterală este acum la preț special.

Pachet ECO SPECIFIC M:

  • Ecografie mamară bilaterală;
  • Interpretare ecografie și recomandări de specialitate;
  • Raport/Buletin ecografic.

Preț listă: 150 lei
Discount: 40%
Preț final: 90 lei

Alte detalii:

  • Serviciile medicale incluse în ofertă se accesează pe bază de programare prealabilă, cu cel puțin 24 de ore înainte, în ordinea solicitărilor, în limita locurilor disponibile.
  • Pentru programări, sunați la unul din numerele de telefon: 021-323.00.34 / 0728-841.841 sau trimiteți un email la receptie@omniamedical.ro.
  • Program: Luni – Vineri: 7.00 – 21.00